Hieronder vind je een overzicht van de klussen die we het meest doen. Uiteraard kunnen we nog veel meer.

Staat je klus er niet tussen? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vanaf 32,50 per uur (1-2 personen)

Renovatie

Bij ons kun je terecht voor elke verbouwing of renovatie. Bijvoorbeeld voor een grote verbouwing van je interieur, achterstallig onderhoud, nieuw sanitair of een badkamer, keukenrenovatie of nieuwe dakbedekking.

We werken met een planning, doen geen andere klussen tussendoor en de klus is pas geklaard als jij helemaal tevreden bent.

Maak een afspraak

Vanaf 32,50 per uur (1-2 personen)

Dakterras

Een dakterras biedt heel wat voordelen. Door je plat dak optimaal te benutten verhoog je de waarde van de woning en kan je ook het uitzicht van binnenuit sterk beïnvloeden. Met een dakterras heb je ook een mooi zicht op de buitenomgeving en kan je natuurlijk genieten van de gezonde buitenlucht.

Wij hebben ervaring in het aanleggen van betaalbare dakterrassen in de omgeving Rotterdam. We brengen u ook in contact met partijen die de aanvraag van vergunningen verzorgen.

*We doen geen zwevende constructies.

Maak een afspraak

Vanaf 32,50 per uur (1-2 personen)

Tegelzetten

Bij ons kunt u terecht voor een ervaren tegelzetter. Tegelzetten doen we op verschillende plekken in huis zoals de badkamer, wc of keuken. We werken snel, met de beste en professionele materialen en zorgen dat de muur kaarsrecht is, alvorens we starten met tegelen.

Maak een afspraak

Vanaf 32,50 per uur (1 persoon)

Electra

Baalt u ook van te weinig stopcontacten in huis of van stopcontacten op onhandige plekken? Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring in het plaatsen van nieuwe stopcontacten en het aanleggen van nieuwe groepen in de groepenkast. Gaat u een nieuwe keuken aanschaffen en wilt u het aantal en de locaties van de stopcontacten wijzigen? Dan kunt u bij ons terecht. Wist u dat inductieplaten in de keuken altijd een eigen groep moeten hebben? Wij kunnen deze direct aanleggen.

Maak een afspraak

Vanaf 32,50 per uur (1 - 2 personen)

Loodgieter

Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring als loodgieter. Wilt u een nieuwe wc of badkamer aanleggen en moet er het en ander omgelegd worden, dat is voor ons geen probleem. Of denkt u erover om een nieuwe keuken aan te schaffen, maar wordt het voorwerk niet door de keukenboer of IKEA gedaan. Wij zijn uw partij.

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Vervanging

Kleine lekkages aan het dak zijn voor ons geen probleem. Verouderde kitranden kunnen zorgen voor lekkages, dit vervangen wij ook. Is er een probleem met de riolering of moet het gehele dak vervangen worden? Dan verwijzen we u graag door.

Maak een afspraak

Vanaf 32,50 per uur (1 - 2 personen)

Stucwerk

Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring als stukadoor. Denkt u erover om de zolder of garage om te bouwen tot extra kamer? Of heeft u een klushuis gekocht en wilt u het stucwerk uitbesteden. Dan zijn wij uw partij. Stucwerk vergt aandacht en presizie.
Vaak horen wij van collega schilders dat het stucwerk niet goed genoeg is om te starten met schilderen. Wij zorgen ervoor dat de schilder aan de slag kan met een gladde en opgeschuurde muur.
U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor het schilderwerk.

* wij werken niet met een vierkante meter prijs. Dit komt omdat we kwalitatief werk afleveren.  We zien steeds vaker dat stucwerk wordt afgeraffeld wanneer er een vierkante meterprijs wordt gerekend. Er wordt dan goedkoop materiaal ingekocht en te snel gewerkt, waardoor het resultaat uitblijft. We worden regelmatig ingeschakeld door particulieren om het stucwerk opnieuw te doen.

Maak een afspraak

In 3 stappen een Klusjeman in huis

We hebben het bestellen van een klusjesman makkelijk voor je gemaakt.

1

Maak een foto van je klus

En stuur dit met een korte omschrijving van de klus(sen) via WhatsApp naar

06 27020434
2

Ontvang binnen 24 uur een reactie

Met een inschatting van de kosten en suggesties voor een afspraak

3

Betaal via Tikkie

We komen bij u langs en betaling vindt achteraf plaats via een Tikkie

Dakterras

Schilderwerk

Vloer

Aanbouw

Renovatie