Elke klus zo geklaard

Hi! Ik ben Damian, 29 jaar, afkomstig uit Polen en inmiddels 9 jaar werkzaam in de bouw in Nederland. Afgelopen jaren was ik voornamelijk actief in Amsterdam, daar heb ik veel ervaring opgedaan met het volledig opknappen van jaren 30 woningen en grote grachtenpanden. Mijn kracht is de diversiteit van de werkzaamheden die ik beheers, en dat vind ik ook het leuke aan mijn werk. De afwisseling tussen stucwerk, timmerwerk, loodgieterswerk en het afwerken van de details, is wat ik zo leuk vind.

Begin 2018 ben ik in Rotterdam mijn eigen bedrijf gestart. Samen met Linda, mijn broer en 2 collega’s uit Polen, pakken we grote tot kleine projecten op. Jaarlijks doen we een stuk of 4 grote renovatie projecten in Rotterdam en omstreken. Daarnaast richten we ons kleinere klussen in de buurt.

Gouden combinatie

Hi! Mijn naam is Linda, 32 jaar en woonachtig in Rotterdam-Noord. Nadat Damian en zijn collega’s in 2017 mijn huis in het Liskwartier volledig gerenoveerd hebben, ben ik met hen een bedrijf gestart. Als projectmanager en ondernemer maak ik de planningen van de klussen, doe ik de administratie en veelal het klantcontact.

Naast dit bedrijf, heb ik ook mijn eigen bedrijf en werk ik als programma manager bij verschillende bedrijven.

Reviews

Omdat een tevreden klant voor ons alles waard is.

November, 2018

"Hard werkend en goede kwaliteit! Prettig in omgang en van alle markten thuis. Elk probleem kan en wordt zsm opgelost. Geduldig, betrouwbaar, hoge kwaliteit, probleemoplossend en vriendelijk!"

Alexandra - Schepenstraat

Augustus, 2018

"Mijn garage binnen twee weken omgetoverd tot airbnb en kantoorruimte. Echt super. Electra, loodgieter werkzaamheden, stucwerk en de afwerking allemaal binnen 1 team. Super!"

Niek - Prins Bernhardkade

Juni, 2018

"Heel blij met de betrouwbare en secure werkwijze van Klushulp Rotterdam. Ze denken mee in het concept en de kosten waardoor ik goed geholpen ben. "

Bente - van den Hoonaardstraat

April, 2019

"We hebben een supergoede ervaring met Damian en Linda. Damian heeft in korte tijd super werk geleverd en Linda zorgde voor goede communicatie. Top duo! Ze werken transparant en houden zich aan de afspraak. "

Anneke - Roderijselaan